Inspiratie opdoen voor uw bezoek aan Amsterdam


Koninklijk Paleis op de Dam 

Het Koninklijk paleis staat over de hele wereld bekend als het meest prestigieuze gebouw uit de Gouden Eeuw. (ook inclusief ons hotel-diner arrangement).

https://www.paleisamsterdam.nl


Royal Coster Diamonds

Bezoek de vier monumentale 19e-eeuwse villa’s . U ontvangt een privé rondleiding waarbij de gids u graag vertelt over de geschiedenis van deze kostbare stenen. Ontdek hoe Amsterdam de “City of Diamonds” werd.  

https://www.costerdiamonds.com


Stichting ARTZUID

Stichting ARTZUID wil met kunst op straat een nieuwe ontmoetingsplek creëren en kunst toegankelijk maken voor iedereen. De ideeën van kunstenaars zijn van grote waarde voor het in stand houden van een open samenleving.” 

Cintha van Heeswijck, initiatiefnemer ARTZUID, directeur stichting Art Zuid

https://www.artzuid.nl/


Het Grachtenmuseum

Leer Amsterdam kennen van toen tot nu en ontdek op avontuurlijke wijze het verhaal van Amsterdam en haar grachten. De ontdekkingstocht door de geschiedenis start 400 jaar terug in de tijd bij Grachtenmuseum Amsterdam.

https://grachten.museum


Moco Museum

Moco museum is een boutique museum in Amsterdam en heeft een breed scala aan moderne en hedendaagse kunst die wordt tentoongesteld aan het grote publiek. Denk hierbij aan de kunstenaars: Banksy en Warhol.

https://mocomuseum.nl


Rederij Friendship

U vaart met mooie open boten van Rederij Friendship, waar maximaal 14 personen op plaatsnemen. Heerlijk zomer arrangement met luxe rondvaart inclusief een welkomstdrankje. Alles volgens de richtlijnen van RIVM

https://www.friendshipamsterdam.com


Nog meer verdieping? gids en kunsthistoricus Rolf vertelt u meer

Rolf Laimböck (kunsthistoricus) geeft lezingen op maat over het Rijksmuseum of het Van Gogh museum. De hoogtepunten en achtergronden van de makers worden uitvoering besproken en de kunstwerken getoond via een powerpoint op groot scherm. Veel details bekijken maar ook leuke anekdotes maken de lezing compleet. Na deze lezing kijkt u met een andere blik naar de vaste collecties van de twee mooiste musea van Amsterdam.

Voor informatie en reserveren; hotelreceptie

 

Blijf op de hoogte

en ontvang exclusieve aanbiedingen