Bezienswaardigheden en attracties in de buurt van ons hotelLopen


Beethovenstraat met tramhalte, restaurants, winkels en supermarkt200 meter2 minuten
Winkelstraat Cornelis Schuyt650 meter8 minuten
Museumkwartier (Rijskmuseum, Van Gogh- Stedelijk/Modern)1.1 kilometer13 minuten
Vondelpark1.1 kilometer13 minuten
Treinstation Amsterdam Zuid1.2 kilometer14 minuten
Albert Cuyp Markt1.3 kilometer16 minuten
Exclusieve Winkelstraat P.C. Hooft 1.5 kilometer20 minuten
RAI Congres Centrum2.0 kilometer25 minuten
Anne Frank museum3.5 kilometer40 minuten

 

Tram (Halte 5 / 24)


MuseumpleinTram 5 / 249 minuten
Albert Cuyp MarktTram 249 minuten
BloemenmarktTram 2417 minuten
Station Amsterdam ZuidTram 512 minuten
Business District ZuidTram 513 minuten
Station Amsterdam CentraalTram 2420 minuten
P+R ParkingTram 2411 minuten
Anne Frank museumTram 2430 minuten

 

De Apollofirst Museum Priority Pass


Wilt u geen tijd verspillen met het kopen van museumkaartjes dan is dit de ideale oplossing. De gratis Priority Pass kan vooraf worden besteld thuis door uzelf via www.prioticket.com/apollofirst of bij de receptie van ons hotel

Deze kaart biedt u snelle toegang, exclusieve kortingen en automatische betaling via uw creditcard. Uiteraard betaalt u alleen voor de bezoeken die je maakt: geen bezoek-geen kosten.

 

Kunst en cultuur

Kunst en cultuur

Het Museumplein met het Rijks-, Van Gogh-, Stedelijk- en Diamantmuseum en daarachter het Leidseplein is op vijftien minuten loopafstand. Tram 24 brengt u naar het centrum van de stad, uitstappen op de Dam bij het Paleis. Madame Tussauds is vlakbij, net als het Amsterdams Historisch Museum, en De Nieuwe Kerk met zijn interessante tentoonstellingen, de Westerkerk en het wereldberoemde Anne Frank Huis.

Kinderen

Kinderen

Richting Centraal station vindt u een aantal leuke attracties voor de kinderen. In Science Center NEMO kunnen ze interessante ontdekkingen doen over wetenschap en techniek. Vlakbij NEMO zit het Scheepvaartmuseum, waar kinderen zien en ervaren hoe Nederland gevormd is door de zee. Op het VOC-schip “De Amsterdam” dat bij het museum is aangemeerd, mogen ze vrij rondlopen. Maar op een mooie dag is het Vondelpark met de speeltuinen en skate verhuur ook heerlijk en dichtbij het hotel.

Parken en bos

Parken en bos

Niet ver van het hotel ligt het grootste park van de stad: het Vondelpark. In de zomer worden in het Openluchttheater gratis concerten en voorstellingen gegeven. Op enkele kilometers rijden van het hotel ligt het Amsterdamse Bos. Hier kunt u in de zomermaanden in het Bostheater genieten van een grootschalig theaterevenement of een kano huren bij de kanovijver.